Nyhet for te-glade

Våren 2015

Med våren kommer utvidelsen av Wik & Walsøe-universet. Både de populære seriene Alv, Alveskog og Whitewood får rause tekopper.


Hverdagsporselenet Alv har på rekordtid blitt Norges nye favorittservise. Derfor var det på tide å gi alven vinger på et produkt som kundene har etterspurt. De andre servisene som fortjener en klassisk Wik & Walsøe-nyhet er Alveskog og Whitewood. Begge er poplulære serviser som er inspirert av norsk natur og mystikk.

Tekopper er vårnyheter fra Wik & Walsøe

Tekopper er vårnyheter fra Wik & Walsøe

Tekopper er vårnyheter fra Wik & Walsøe

Tekoppene er laget av edelt feltspatporselen bestående av rene naturlige råstoffer som kvarts, feltspat og kaolin (hvitbrennende leire). Vi kaller det foredlet grunnfjell. Feltspatporselenet er 100 % tett, svært hygienisk og vil aldri krakelere. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Feltspat egner seg godt til hverdagsbruk. og kan fint brukes i mikrobølgeovn. Det kan også settes i stekeovnen, men man bør da være oppmerksom på at store temperatursvingninger kan forårsake termosjokk, slik at gjenstanden knuser.

Produktfoto: Kjell S. Stenmarch