Eggende nyhet

våren 2015

Med våren kommer utvidelsen av Wik & Walsøe-universet. Både de populære seriene Alv, Alveskog og Whitewood får lenge etterlengtede eggeglass.

Hverdagsporselenet Alv har på rekordtid blitt Norges nye favorittservise. Derfor var det på tide å gi alven vinger på et produkt som kundene har etterspurt. De andre servisene som fortjener en klassisk Wik & Walsøe-nyhet er Alveskog og Whitewood. Begge er poplulære serviser som er inspirert av norsk natur og mystikk.

Alv eggeglass

Alveskog eggeglass

Whitewood eggeglass

Eggeglassene er laget av edelt feltspatporselen bestående av rene naturlige råstoffer som kvarts, feltspat og kaolin (hvitbrennende leire). Vi kaller det foredlet grunnfjell. Feltspatporselenet er 100 % tett, svært hygienisk og vil aldri krakelere. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Feltspat egner seg godt til hverdagsbruk. og kan fint brukes i mikrobølgeovn. Det kan også settes i stekeovnen, men man bør da være oppmerksom på at store temperatursvingninger kan forårsake termosjokk, slik at gjenstanden knuser.

Produktfoto: Kjell S. Stenmarch